Loading...

VIP – Innoveer jouw Business model in 1 dag

VIP – Innoveer jouw Business model in 1 dag2020-07-21T16:12:46+02:00

Ben je op zoek naar innovatieve en disruptieve bedrijfsmodellen? Of is jouw bedrijfsmodel toe aan redesign?

  • Zie je nieuwe kansen, maar weet je niet precies daarop in te spelen?
  • Komen nieuwe spelers op de markt?

  • Dalen jouw omzet en/of winstmarges?

De wereld verandert snel, de concurrentie is sterk. Je kunt je niet meer stil blijven staan. Om succesvol te blijven zul je moeten innoveren om vervolgens jouw nieuwe producten of diensten razendsnel naar de markt te brengen.

Wij helpen jou en jouw team in 1 dag jouw business model te innoveren!

Stel je eigen denktank samen en innoveer jouw business model in besloten kring in 1 dag tijd.

Bel me voor meer info!

Programma: VIP – Innoveer jouw Business Model in 1 dag

Innoveer jouw Business model in 1 dag

Tijdens deze dag gaan we in besloten kring aan de slag met jouw strategie en bedrijfsmodel, met als doel om jouw bedrijf future proof te maken. We doen dit o.a. aan de hand van het Business Model Canvas.

Stel je eigen denktank samen van maximaal 7 personen. Dit kunnen o.a. medewerkers zijn, maar ook partners. En wat dacht je ervan om (potentiële) klanten mee te nemen? Succes verzekerd! Aanvullend kunnen wij indien gewenst voor nog meer innovatiekracht zorgen in de vorm van o.a. studenten, om zo nog meer business kansen te creëren.

Begrijp je eigen business model

Waarom komen klanten naar je toe en hoe onderscheid jij je op dit moment? Aan de hand van de huidige situatie ga je het Business Model Canvas invullen om zo je huidige bedrijfsmodel en de markt beter te doorgronden.

Stip op de horizon

Waar wil je in de toekomst naar toe met jouw organisatie? Je gaat de visie maar ook de context vastleggen van jouw eigen situatie. 

Kansen creëren

Vervolgens ga je aan de knoppen van jouw business Model Canvas draaien om op z’n minst 3 nieuwe bedrijfsmodel opties te ontwikkelen. 

Ontdek hoe je sneller nieuwe kansen signaleert

en met meer garanties en minder risico’s je bedrijfsmodel innoveert.

Neem contact met ons op voor meer info!

Wat levert de VIP – Innoveer je Business Model in 1 dag op?

  • Leer te draaien aan de knoppen van je bedrijf volgens de methode learning by doing. Ontwikkel diezelfde dag nog een nieuw business model voor je eigen bedrijf: vernieuw, innoveer, of innoveer disruptief je strategie, bedrijfsmodel en verdienmodel.
  • We stoppen niet voordat we samen minstens 3 mogelijke business kansen hebben gecreëerd. Hiervoor maken we gebruik van de gezamenlijke innovatiekracht van iedereen die aanwezig is.
  • Gelijk feedback van onze inspirerende innovatie-coaches en studenten (de jonge honden), die zorgen dat het geheel nog scherper wordt.

  • Weet wat je de dag erna moet doen om jezelf en je bedrijf te innoveren.
  • Je ontvangt na afloop van de dag van ons visuele samenvatting van deze dag.

Praktische informatie

Deze dag start om 9:30 en duurt tot 16:45 op een mooie locatie in de buurt van jouw bedrijf. De investering bedraagt 3197 excl btw en is inclusief lunch. Er kunnen maximaal 7 personen deelnemen aan deze sessie.

Kortom:

Je innovatiestrategie op één A4-tje om zo soepel en alert te reageren op de veranderingen die zich voordoen en daarmee de concurrentie telkens een stap voor te zijn!

Ja, bel me voor meer informatie!
Toon buttons
Verberg buttons