Loading...

Over ons

Over ons2019-01-13T16:31:17+00:00

Succesvol Betere Business bouwen door je huidige business te verbeteren & nieuwe future-proof business voor morgen te bouwen

Wij helpen ondernemers en managers succesvol bedrijfsmodellen en verdienmodellen innoveren.

 Wij leren jou de juiste flow, mindset en innovatiekracht ontwikkelen via praktische masterclasses, workshops en coaching.

 Innovatiekracht ontwikkelen en ondernemersdromen realiseren is onze passie!

 Het resultaat?

Meer impact en klantwaarde realiseren, met meer omzet en (tijd)winst!

Marc Yzer
Marc YzerBusiness & Innovatie coach
Ik ben Marc Yzer, Business & Innovatiecoach. Mijn passie voor verandermanagement en open innovatie groeide tijdens mijn MBA-studie en leidde tot de oprichting van Prestazione Business Improvements. Ik leg verbindingen tussen mensen en doelen en ben gespecialiseerd in alliantievaardigheden, co-creatie (ideeën–seks) en (disruptieve) innovatie. Ik ben positief confronterend, creatief en altijd op zoek naar de koppeling tussen wetenschappelijke inzichten en de praktijk.

Naast mijn werk voor Prestazione ben ik verbonden aan De Limburgse Versnellingstafels van het LWV, waar ik als innovatiecoach ondernemers help met het versterken van hun bedrijf. Ook ben ik lecturer aan de Universiteit van Maastricht bij Organization & Strategy. Ik begeleid studenten tijdens hun Masteropleiding Entrepreneurship en bij het realiseren van start-ups.

Kwalificaties:
MBA Universiteit van Maastricht (cum laude)

Suzanne Dieteren
Suzanne DieterenBusiness coach en Trainer
Ik ben Suzanne Dieteren en Innovatiecoach bij Prestazione Business Improvements. Ik train en coach ondernemers en managers om (persoonlijke) innovatiekracht te ontwikkelen. Hierbij is het mijn passie om mensen te motiveren het beste uit zichzelf en hun bedrijf(idee) te halen. Wat mensen over mij zeggen? Ik ben ‘aanstekelijk enthousiast, positief, doelgericht en inspirerend’. Ook jou help ik graag bij het maken van keuzes, stellen van doelen en het werken en leven met passie!

Naast mijn werk voor Prestazione ben ik als innovatiecoach verbonden aan LED (Limburg Economic Development) waarbij ik (startende) ondernemers help succesvolle bedrijfsmodellen en zichzelf te ontwikkelen..

Kwalificaties:
Gecertificeerd BrainTrainer (BrainStudio) en help mensen slimmer te werken in plaats van harder.
Gecertificeerd Professioneel Coach (Rudy Vandamme)

Succesvol nieuwe business creëren, door jezelf en jouw bedrijfsmodel te innoveren!

Lets’s connect
Toon buttons
Verberg buttons