Loading...

Over ons

Over ons2020-07-14T16:12:56+02:00

Succesvol Betere Business bouwen. Friskijken en dwarsdenken en daarmee je huidige business innoveren. Werken aan morgen ipv alleen maar de waan van de dag volgen.  Kortom nieuwe future-proof business creëren

Veranderen is lastig

Succesvolle ondernemingen bereiken hun succes door excellente uitvoering in bekende markten, maar wat als de bekende markten sneller dan ooit aan het veranderen zijn? Veel van wat eerst bekend terrein was is nu onbekend en onzeker terrein.

Bedrijven zijn op zoek naar:

* Hoe kunnen we onze klanten (nog) beter begrijpen? Hoe kunnen we dichter bij onze klanten komen?
* Hoe kunnen we wendbaarder worden en daardoor sneller & alerter reageren?
Hoe kunnen onze medewerkers ondernemender worden?

En dat is precies waar Lean Innovatie over gaat!

Medewerkers hebben een nieuwe manier van denken en werken nodig. Lean Innovatie helpt organisaties om te denken en te werken als een startup en tegelijkertijd hun core business uit te voeren, waardoor teams snel en wendbaar zijn en een omgeving creëren voor continu experimenteren en leren.
Ons doel is om bedrijven te helpen dit voor elkaar te krijgen.

Onze Missie

Prestazione Business Improvements boost ondernemerschap binnen organisaties waardoor medewerkers klanten beter begrijpen, sneller & alerter reageren, maar ook lef hebben om dingen te doen. We helpen mensen om hun eigen innovatiekracht te ontdekken en deze in te zetten om nieuwe waarde te creëren.
Marc Yzer
Marc YzerBusiness & Innovatie coach
Ik ben Marc Yzer, Business & Innovatiecoach. Mijn passie voor verandermanagement en open innovatie groeide tijdens mijn MBA-studie en leidde tot de oprichting van Prestazione Business Improvements. Ik leg verbindingen tussen mensen en doelen en ben gespecialiseerd in alliantievaardigheden, co-creatie (ideeën–seks) en (disruptieve) innovatie. Ik ben positief confronterend, creatief en altijd op zoek naar de koppeling tussen wetenschappelijke inzichten en de praktijk.

Naast mijn werk voor Prestazione ben ik verbonden aan De Limburgse Versnellingstafels van het LWV, waar ik als innovatiecoach ondernemers help met het versterken van hun bedrijf. Ook ben ik lecturer aan de Universiteit van Maastricht bij Organization & Strategy. Ik begeleid studenten tijdens hun Masteropleiding Entrepreneurship en bij het realiseren van start-ups.

Kwalificaties:
MBA Universiteit van Maastricht (cum laude)

Suzanne Dieteren
Suzanne DieterenBusiness coach en Trainer
Ik ben Suzanne Dieteren en Innovatiecoach bij Prestazione Business Improvements. Ik train en coach ondernemers en managers om (persoonlijke) innovatiekracht te ontwikkelen. Hierbij is het mijn passie om mensen te motiveren het beste uit zichzelf en hun bedrijf(idee) te halen. Wat mensen over mij zeggen? Ik ben ‘aanstekelijk enthousiast, positief, doelgericht en inspirerend’. Ook jou help ik graag bij het maken van keuzes, stellen van doelen en het werken en leven met passie!

Naast mijn werk voor Prestazione ben ik als innovatiecoach verbonden aan LED (Limburg Economic Development) waarbij ik (startende) ondernemers help succesvolle bedrijfsmodellen en zichzelf te ontwikkelen..

Kwalificaties:
Gecertificeerd BrainTrainer (BrainStudio) en help mensen slimmer te werken in plaats van harder.
Gecertificeerd Professioneel Coach (Rudy Vandamme)

Neem contact met ons op!
Toon buttons
Verberg buttons