Loading...

Inspiratie

Inspiratie2020-08-07T18:08:41+02:00

Inspiratie is de motor voor innovatie & betere business

Maar hoe kom je aan inspiratie? Hoe creëer je vernieuwende ideeën? Hoe ga je met weerstand binnen je organisatie om? En hoe krijg je klanten mee?

Kortom: hoe start je innovatie?

Ontdek hoe je een innovatieve mindset kunt creëren, klanten echt kunt begrijpen, patronen kan doorbreken en een cultuur voor innovatie kunt creëren:

Andere Resultaten proeverij

(ongeveer 2 uur)

 • Verbeter Today’s Business

  Herken je dat veel tijd en energie verloren wordt aan de waan van de dag en daarnaast kostbare tijd wordt gespendeerd aan oude systemen en werkwijzen? Systemen en werkwijzen die ondertussen achterhaald zijn en niet langer bijdragen aan de uitdaging van vandaag en morgen? Laat je inspireren en ontdek hoe jij meer tijd voor je huidige en toekomstige business krijgt.

 • The Future is now!  

  Wil jij de toekomst van jouw organisatie meebepalen of laat je dit liever aan het toeval over? In deze better business proeverij zoomen we in op hoe je briljante nieuwe ideeën kunt creëren waarmee je waarde kunt ontwikkelen voor jouw klanten en gelijk jouw bedrijf futureproof maakt.

Ik wil meer weten over een proeverij

Trends en innovatie Keynotes

(ongeveer 1 uur)

 • Eerste Hulp bij Innovatie – EHBI

  ‘Innovatie? Klinkt leuk, maar daar hebben wij geen tijd voor en eerlijk gezegd weet ik niet hoe ik moet starten met innovatie binnen mijn bedrijf.’ Zo zal menig ondernemer denken, want er zijn inderdaad continu deadlines en targets te halen. Innoveren kost tijd, maar het levert ook op. Het zorgt dat je betere business voor morgen kunt ontwikkelen en daarmee je bedrijf futureproof maakt. EHBI levert inzicht in belemmeringen die innovatie tegenhouden en daarnaast praktische handvaten hoe je met innovatie kunt starten.

 • Trends & innovatieve ontwikkelingen

  Laat je inspireren door ontwikkelingen in de markt en wat de verwachtingen zijn voor de toekomst.

Ik wil meer weten over keynotes
Toon buttons
Verberg buttons